Print this page

Cititoare coduri de bare

CITITOR CODURI DE BARE TEKX CX10-tehnologie de scanare CCD cu o viteza de scanare de 200 scanari/secunda si cu o rezistenta la caderi de 1.8 m acest cititor este alegerea ideala pentru biroul , magazinul sau depozitul dumneavoastra! Constructia sa ergonomica si dimensiunele mici (160x80x20 mm) permit asezarea acestui cititor cod bare in spatii foarte mici! Comunicatie : USB sau RS232!

Mai multe...

CITITOR CODURI DE BARE TEKX CX100 - un cititor coduri de bare CCD simplu de folosit datorita comunicatiei USB , este ideal pentru aplicatii ce presupun scanarea codurilor de bare bine tiparite. Poate fi folosit la scanarea codurilor de bare EAN 13, EAN 8, Code 128 , Code 39, Code 93, etc.  Comunicatie : USB !

Mai multe...

CITITOR CODURI DE BARE TEKX LX208-tehnologie de scanare LASER  la cel mai bun pret de pe piata! Noul cititor cod bare din seria TEKX este conceput astfel incat sa ofere o viteza de scanare mai mare (100 scanari/secunda) si o rezistenta mai mare la socuri. Poate fi comandat cu i comunicatie :USB.


Mai multe...

 

CITITOR CODURI DE BARE DATALOGIC QW2120- la cel mai bun pret de pe piata! Cu o viteza de scanare de 400 scanari/secunda si cu o rezistenta la caderi de 1.8 m acest cititor cod bare este alegerea ideala pentru biroul,magazinul sau depozitul dumneavoastra! Suport de masa optional!Comunicatie:PS2,RS232 sau USB!

Mai multe...

CITITOR CODURI DE BARE TEKX LX200-tehnologie de scanare LASER  la cel mai bun pret de pe piata! Noul cititor cod bare din seria TEKX este conceput astfel incat sa ofere o viteza de scanare mai mare (200 scanari/secunda) si o rezistenta mai mare la socuri. Poate fi comandat cu i comunicatie : PS2, RS232 sau USB si cu suport de masa!

Mai multe...

CITITOR CODURI DE BARE TEKX LX300 - este un cititor cod bare care, raportat la pretul sau mic, ofera facilitatile unui scaner din game superioare. Raza sa de scanare extrem de vizibila face ca fiecare cod de bare sa poata fi detectat rapid.Poate fi comandat pe comunicatie PS2, RS232 sau USB.

Mai multe...


CITITOR CODURI DE BARE SYMBOL LS1203 - tehnologie de scanare laser de la Symbol!  Raza sa de scanare extrem de vizibila face ca fiecare cod de bare sa poata fi detectat rapid.Poate fi comandat pe comunicatie USB.

Mai multe...

CITITOR CODURI DE BARE SYMBOL LS2208 -este cel mai bun cititor laser din clasa lui. Scaneaza cu usurinta orice cod de bare EAN liniar, fiind alegerea ideala pentru reperele mari, mici, cu coduri de bare unice sau multiple .Este disponibil cu comunicatie USB.Decodare simbologii: EAN13, EAN8, UPC-A/E, Code 39, Code 93, Code 128, Codabar, Interleaved & Industrial 2 of 5, etc.

Mai multe...

CITITOR CODURI DE BARE MOTOROLA DS4208 -este cel mai bun cititor 2D din clasa lui. Scaneaza cu usurinta orice cod de bare 2D (PDF417, QR code, MicroQR, Maxicode sau Data Matrix)fiind alegerea ideala pentru scanarea retetelor electronice! .Este disponibil cu comunicatie USB.Decodare simbologii: EAN13, EAN8, UPC-A/E, Code 39, Code 93, (PDF417, QR code, MicroQR, Maxicode sau Data Matrixde 128, Codabar, Interleaved & Industrial 2 of 5, etc

Mai multe...

CITITOR CODURI DE BARE DATALOGIC Magellan 800i - este ideal  pentru scanarea  codurilor de bare de pe produsele alimentare, cosmetice, piese auto. Este un cititor de coduri de bare omnidirectional pentru coduri de bare 1D, deci scanarea se face foarte rapid. Se  poate comanda pe comunicatie USB si este compatibil cu majoritatea aplicatiilor de gestiune.

Mai multe...

CITITOR CODURI DE BARE METROLOGIC MS7120 - este proiectat special pentru cresterea productivitatii si profitabilitatii, oriunde citirea codurilor de bare verticala sau orizontala este folosita. Ideal pentru magazine cu bunuri de larg consum sau alimente cu volum ridicat, scanarea se face foarte rapid datorita faptului ca este un cititor de coduri de bare omnidirectional .

Mai multe...

CITITOR CODURI DE BARE S-3 radio - este un cititor coduri de bare 1D cu transmisie radio pentru o distanta de 30m cu o viteza de 270 scanari/secunda.Durata baterie: peste 8 ore, aproximativ 70.000 scanari/incarcare. Comunicatie : USB . Recomandat pentru aplicatii de inventariere, retail, transport,etc.

Mai multe...

CITITOR CODURI DE BARE METOLOGIC MS9535 - Este un cititor la laser cu comunicatie bluetooth ce transmite cu usurinta codurile scanate prin depozitul dumneavoastra direct in calculator! Poate fi comandat cu comunicatie PS2, RS232 sau USB.

Mai multe...

CITITOR CODURI DE BARE MOTOROLA LI4278 - scaneaza mai rapid, mai mult si mai productiv orice tip de coduri de bare, inclusiv coduri 1D aplicate pe etichete si suprafete lucioase, precum ecranul telefonului mobil sau coduri de mare densitate. Codurile de bare se transmit cu usurinta cu ajutorul comunicatiei bluetooth.

Mai multe...Previous page: Produse
Next page: CX10