Caseta de cautare
Newsletter

Software

 

Detinem un departament propriu de realizare a programelor software, axat in special pe dezvoltarea programelor AIDC - sisteme online bazate in special pe comunicatii wireless, pentru diferite domenii de activitate.

Recunoasterea implicarii si succesului pe piata in domeniul tehnologiei codurilor de bare, coroborata cu calitatea personalului KODIS , au facut posibile parteneriate cu companii recunoscute pe plan mondial din domeniul hardware-software pentru sistemele bazate pe tehnologia codurilor de bare.

 Solutiile oferite de KODIS sunt:

Agenti de vanzare
Software pentru depozite
Gestiune marfa
Inventar mijloace fixe

Din punct de vedere tehnologic utilizam cele mai avansate platforme , instrumente, si componente de dezvoltare de la MICROSOFT si nu numai , din care amintim:tehnologii MICROSOFT.NET : WEB Forms, Web Services, Web Server Controls, Security,WMI on.NET, SQL Server.NET.

Despre KODIS
KODIS realizeaza solutii software si AIDC (Automatic Identification & Data Collection).Solutiile includ alocare coduri de bare, cititoare coduri de bare, imprimante coduri de bare, terminale portabile,etichete, riboane, invetariere mijloace fixe, inventariere produse. Aflati mai multe vizitand www.kodis.ro sau la tel.021.330.00.50.