Utilizarea acestui site precum si plasarea unei comenzi catre site-ul www.kodis.ro reprezinta acordul dumneavoastra cu termenii si conditiile din aceasta sectiune.

Definitii:

  • Site: Reprezinta aplicatia web detinuta de S.C.Kodis Plus S.R.L. care poate fi accesata la adresa www.kodis.ro si care asigura intermedierea si gestionarea vanzarilor on-line prin intermediul Partenerilor catre Clienti.
  • Partener: Persoana juridica mentionata in cadrul Site-ului.
  • Client: orice persoana (fizica sau juridica) care acceseaza sau utilizeaza Site-ul si/sau plaseaza comenzi in sistemul electronic al site-ului (on-line sau telefonic) sau interactioneaza in orice alta forma de comunicare cu aplicatia Site-ului.

Conditii comerciale:

Preturile sunt actualizate zilnic si contin TVA. Preturile din comenzi sunt valabile 2 zile din momentul confirmarii acestora. Disponibilitatea produselor este actualizata permannet si se poate modifica oricand pe parcursul procesarii comenzii.

Produsele pot fi rezervate din stoculkodispentru maxim 2 zile lucratoare. Dupa acest interval, rezervarile se vor sterge automat.

Discounturile, reducerile si promotiile nu se pot cumula. Se aplica intotdeauna reducerea cu valoarea cea mai mare.

Pentru achizitionarea produselor ce se aduc pe baza de comanda se poate solicita achitarea unui avans de cel putin 30% din valoarea produsului.

Produsele comercializate prin intermediul www.kodis.ro sunt noi, in ambalajul original al producatorului si in momentul livrarii sunt insotite de factura fiscala si certificat de garantie.

Imaginile produselor au caracter informativ.

Conform O.G. Nr.25/2008 va aducem la cunostinta faptul ca ECOTAXA stabilita pentru pungile de tip sacosa - banana, cu maner aplicat sau maieu din materiale care nu sunt biodegradabile este de 0.2 RON/bucata si va fi suportata de consumatorul final.

S.C. Kodis Plus S.R.L. isi rezerva dreptul de a refuza colaborarea cu clientii ce manifesta comportament si limbaj neadecvat (agresiv, licentios etc.) sau au in istoricul comenzilor livrari refuzate.

Termenii si conditiile se aplica tuturor Clientilor Site-ului www.kodis.ro. Momentul incheierii contractului este momentul emiterii confirmarii comenzii, prin e-mail sau telefonic, de catre S.C. Kodis Plus S.R.L. catre Client.

Drepturi de autor

Continutul acestui site, cum ar fi text, grafica, logo-uri, butoane, imagini, clipuri audio, baze de date si software-ul, este proprietatea S.C.Kodis PlusS.R.L. sau a furnizorilor sai si nu poate fi utilizat fara acordul S.C. Kodis plusS.R.L..

Legea aplicabila si instantele competente

Orice litigiu privind utilizarea www.kodis.ro sau privind produsele vandute prin intermediul www.kodis.ro se rezolva pe cale amiabila, iar in cazul in care acest lucru nu este posibil, acestea se vor solutiona de catre instantele judecatoresti competente din Romania. Functionarea, utilizarea www.kodis.ro si contractul se supun legilor romane in vigoare.

Ne rezervam dreptul de a face schimbari site-ului nostru, politicilor si conditiilor de utilizare in orice moment. Daca oricare din aceste conditii mentionate in aceasta sectiune va fi considerata nula sau inaplicabila, acesta nu va afecta valabilitatea si aplicabilitatea oricaror temeni sau conditii ramase.

Comunicari si comentarii

Utilizatorii pot trimite comentarii, fotografii, si alte tipuri de continut, sugestii, idei, intrebari sau alte informatii, cu conditia ca acestea sa nu aiba un continut ilegal, obscen, amenintator, sa nu incalce drepturile si intimitatea, drepturile de proprietate intelectuala, sa nu contina virusi software, campanii politice, comunicari comerciale, mail-uri in masa, sau orice alta forma de "spam".Kodis Plus S.R.L. isi rezerva dreptul de a sterge sau de a nu publica astfel de mesaje sau comentarii.

Limitarea raspunderii S.C. Kodis Plus S.R.L.

Kodis ofera si link-uri catre site-urile Partenerilor, iar S.C. Kodis Plus S.R.L. nu este responsabila pentru examinarea sau evaluarea acestora si nu garantam ofertele de orice fel ale Partenerilor sau continutul site-urilor web. S.C. Kodis Plus S.R.L. nu isi asuma nici o responsabilitate sau raspundere pentru actiunile, produsele si continutul acestora. In cazul accesarii acesto site-uri va recomandam sa analizati cu atentie declaratiile lor de confidentialitate si alte conditii de utilizare

Utilizarea acestui site se face pe propria raspundere. Cu exceptia situatiilor in care legea aplicabila impune altfel, S.C. Kodis Plus S.R.L. nu va fi responsabila pentru nici un fel de daune rezultate din utilizarea acestui site, dar fara a se limita la DAUNE INDIRECTE, ACCIDENTALE SI PUNITIVE.

Preluarea riscurilor. Transport. Garantii

Toate produsele cumparate prin intermediul www.kodis.ro sunt livrate in temeiul unui contract de transport in sistem door-to-door (la adresa de livrare indicata de client) sau, la alegerea Clientului, prin preluare produselor de catre client de la Magazinul Partenerului. Acest lucru inseamna ca riscul de pierdere si proprietatea acestor produse trece la Client dupa livrarea produselor catre transportator sau catre reprezentantul Clientului.

Produsele beneficiaza de garantie conform prevederilor legale, vezi conditiile de garantie.

  Modalitati de plata

  • Plata in numerar: Plata in numerar se va face integral, in lei la sediul partenerilor Kodis. Valoarea finala a produselor este cea afisata pe http://www.kodis.ro si confirmata telefonic de unul din consultantii nostri de vanzari.
  • Plata prin virament bancar (ordin de plata): Pentru aceasta modalitate de plata se emite o factura Proforma care va fi trimisa prin e-mail sau fax de catre un consultant de vanzari Kodis, dupa confirmarea telefonica prealabila. Livrarea coletului se va face dupa confirmarea efectuarii platii (intrarea sumei integrale in contul colector Kodis sau al partenerilor).
  • Plata ramburs: Plata ramburs se efectueaza direct la curier. Valoarea finala a produselor este cea afisata pe http://www.kodis.ro si confirmata telefonic de unul din consultantii nostri de vanzari.

 Modalitati livrare


1.       Livrare curier (in 24 ore):

Livrarea la orice comanda peste 500 RON este gratuita, mai putin in afara retelei de livrari a Fan Courier Express sau Chronos Curier unde se aplica taxe suplimentare.  In cazul livrarilor in afara retelei Fan Courier Express se adauga 1,24 RON pentru fiecare km efectuat. Pentru transporturile din ziua lucratoare imediat urmatoare programul de livrare comenzi este intre orele 09:00 - 17:00. Pentru ziua de sambata, intervalul orar in care se fac livrari este: 09:00 - 14:00.

Pentru produsele la care nu se ofera livrare gratuita, costul livrarii este afisat in comanda

 2.       Ridicarea produsului din depozit Kodis.

Daca se opteaza pentru pentru aceasta modalitate, termenul de ridicare este de maxim 24 ore de la momentul confirmarii disponibilitatii produsului in magazine. Disponibilitatea trebuie confirmata telefonic de catre conultantii nostril de vanzari.

Reprezentantii companiilor pot ridica marfa numai in baza imputernicirii si stampilei societatii.

 Asigurarea transportului: Produsele sunt ambalate in cutiile originale ale producatorilor si sunt asigurate pe tot parcursul transportului, pana la livrare.

Mentiunile cu privire la eventualele probleme privind integritatea sau continutul unor colete se fac in momentul receptiei pe AWB sau se intocmeste un proces verbal de constatare prin care se refuza primirea si plata coletului. Orice reclamatii ulterioare, cu privire la aceste aspecte, sunt nule.

 In cazul stornarii comenzilor costul platit pentru serviciile de  transport, ambalare si alte servicii speciale nu se returneaza!

 

 Politica de returnare

Daca produsul achizitionat nu corespunde asteptarilor tale, poti returna produsul iar noi iti oferim 2 optiuni: fie iti returnam suma de bani, fie poti folosi banii proveniti din stornarea produsului pentru achitarea altui produs. 

Poti returna produsul in 10 de zile calendaristice de la primirea coletului, conform O.G. 130/2000 “Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv in termen de 10 zile calendaristice de la primirea produsului.”.

Pentru returnarea produselor te rugam sa suni la nr. de telefon  021-330.00.50 sau sa trimiti solicitarea pe adresa de e-mail sales@kodis.ro. Unul din consultantii nostri te vor indruma.

Produsele se vor returna, in ambalajul original, in aceeasi stare in care au fost receptionate, impreuna cu toate accesoriile, copie dupa factura si garantia acestuia.

Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, folosind orice serviciu de curierat rapid. Kodis va inapoia contravaloarea achitata a produselor in cel mult 30 de zile de la data inregistrarii solicitarii. Suma inapoiata cat si conditiile de returnare nu includ cheltuielile de transport.

Ce produse nu se returneaza:

Nu fac obiectul returului programele informatice, inregistrarile audio-video in cazul in care au fost desigilate de catre consumator, produsele executate dupa specificatile consumatorului sau produsele distinct personalizate precum si cele care prin natura lor nu pot fi returnate sau care se pot degrada sau deteriora rapid ( exemplu: consumabile, acumulatori, etc.).

Nu fac obiectul returului produsele care sunt livrate in baza unei comenzi ferme exprimata in scris de catre consumator. 

Produse neconforme:

Produsele care nu sunt conforme cu specificatiile sau cu comanda confirmata sau sunt nefunctionale in primele 3 zile din momentul receptiei se pot returna fara implicarea unor costuri suplimentare din partea clientului. Pentru aceasta te rugam sa suni la nr. de telefon 021.330.00.50 sau sa trimiti notificarea pe adresa de e-mail suport@kodis.ro unde se va specifica natura lipsei de conformitate. Se poate solicita returnarea contravalorii produsului sau inlocuirea cu unul conform. Daca nu se poate inlocui produsul cu unul conform se va restitui contravaloarea  produsului.

Atentie!

Pachetele comerciale ale produselor returnate ce nu corespund din punct de vedere al integritatii ( ambalaj deteriorat, lipsa accesorii si documentatie originala si urme de uzura, zgarieturi ) nu vor fi acceptate pentru retur. Pentru a se evita neintelegerile, coletul va fi fotografiat si se va intocmi impreuna cu reprezentantul firmei de curierat un proces verbal in care se va specifica starea coletului.

Se pot percepe taxe suplimentare pentru returnarea produselor uzate, deteriorare, fara ambalaj etc. Aceasta taxa este pentru readucerea lor la starea initiala, care poate avea o valoare intre 0 si 80% din valoarea initiala a produsului.